Juf Annegeertje zegt JA tegen haar Kristof !!

Wat voor juf Annegeertje een sinterklaasfeest zou worden zoals anders, werd véél meer dan dat …

Op de speelplaats van de kleuters was ze nog stomverbaasd dat de Sint maar vergezeld was van drie pieten … “Waar is die vierde piet, dieje lange” vroeg ze zich luidop af.

Toen wist ik natuurlijk nog niet dat ze haar vriend bedoelde.

Sinterklaasfeest

Voorafgaandelijk aan de kindershow drukte de Sint de wens uit ook eens wat moderner liedjes te mogen aanhoren. Niet altijd opnieuw “dag Sinterklaasje” of “Sinterklaas kapoentje”. De leerlingen van het zesde leerjaar gaven hieraan gehoor, met een prachtig gezongen Engelstalig liedje. Wat opviel was dat ze allen een rode neus hadden en een mooie rode roos met zich mee droegen.

Allemaal in het kader van Rode Neuzen Dag …

huwelijksaanzoek

Toen het verdiende applaus na het mooie liedje ophield, riep mijnheer directeur een duidelijk verbaasde juf het podium op. Waar hij haar een grote omslag overhandigde, die ze moest open doen.

In de enveloppe een afbeelding van de poes van Annegeertje en Kristof, met op de achterkant de vraag of ze “met mijn baasje wilde huwen“.

Waarbij de verloren gewaande piet uit de coulissen trad, en het volmondige JA-antwoord van zijn toekomstige Annegeertje met een brede glimlach in ontvangst nam. Merk op dat Annegeertje eerst haar toekomstige nog een beetje naar zijn voeten geeft : “ik was u wel aan ’t zoeken hé:-)

Hoef ik u te zeggen dat de ooh’s en de aah’s, het applaus en de natte oogjes de zaal vulden in een super-romantische sfeer ?

Hierbij een foto van het gelukkige stel bij Sint en pieten én het filmpje met het aanzoek !