Nolens Volens met Celia, Liesa en Abbas

“Na CHIT CHAT uit ’11 (met Clara Cleymans & Lynn Van Royen) en TRAFFIC JAM uit ’13 (met Koen De Graeve, Lien Van de Kelder, Reinhilde Decleir & Sandrine) heb ik ditmaal gekozen voor ’n bescheidener lokaal filmproject, omdat ik echt en vooral eens wou samenwerken met jong geweld uit de eigen gemeente.”
Herzele
De setting is puur Herzele, de jonge cast (de real-life-zusjes Celia & Liesa Van Liedekerke) eveneens & veel van de crewleden zijn uit de streek. Liesa proefde reeds van de acteermicrobe, voor Celia is het eerste maal. Beide rollen werden speciaal voor hen geschreven en dus ook gesitueerd in ons zo pittoreske dorp.
Titelsong ‘Blue Nights‘ is tevens van Herzeelse hand, m.n. Jan De Campenaere, de gelauwerde singer-songwriter van de gevestigde waarde Venus in Flames.
Al Pacino
Hoofdrol is weggelegd voor multi-cultureel acteertalent Abbas Fasaei, zowat de Vlaamse Al Pacino. Momenteel is hij al te zien geweest in tal van Vlaamse series (De Ridder, Cordon & De Bunker2 bv.), maar hij staat ook internationaal al zijn mannetje (in  “Iron Sky 2”, die in Lint werd gedraaid,  speelde hij net een bijrol).
Maar in NOLENS VOLENS is hij geknipt voor de rol van de godsdienstleraar die zijn favoriete leerlinge probeert te overtuigen om de hoofdrol te spelen in het schooltoneelstuk. Benieuwd of de leerlinge zal toehappen … ?
Alle extra info. vindt U hier: