Stadsbestuur Ronse verkoopt pand gelegen Kleine Markt 7

Het stadsbestuur van Ronse stelt het volgende gebouw openbaar te koop: Kleine Markt 7. Dit pand is gelegen in het centrum van de stad, op een commercieel interessante locatie.

Het gebouw, op de hoek van de Kleine Markt met de Schipstraat is volgens de “stedenbouwkundige verordening commercieel centrum” gelegen in ‘horecazone’. Het gebouw heeft een kadastrale oppervlakte van 86 ca en bestaat uit een kelder, leefruimte en keuken op het gelijkvloers, slaapkamer en badkamer op het 1e verdiep en kamers en zolder op het 2e verdiep. Het gebouw wordt te koop aangeboden aan de minimum verkoopwaarde van 90.000 euro.

brochure

Geïnteresseerden kunnen een informatiebrochure met een uitgebreide beschrijving van het goed en de verkoopsvoorwaarden bekomen bij de Technische Dienst, Grote Markt 12 te 9600 Ronse, via td@ronse.be of op het nummer 055/23 27 60. Plaatsbezoeken zijn mogelijk na afspraak. Kandidaat-kopers dienen hun schriftelijke bieding op dinsdag 1 maart 2016 om 11 uur in te dienen bij het stadsbestuur van Ronse, Grote Markt 12 te 9600 Ronse, zaal gemeenteraad (2e verdiep).

kleine_markt