tbrakelt.be http://tbrakelt.be De portaal-blog van Brakel Fri, 18 Nov 2016 03:50:58 +0000 nl-NL hourly 1 https://wordpress.org/?v=4.4.5 Al over bank, klank & drank http://tbrakelt.be/blog/al-bank-klank-drank/ Wed, 07 Sep 2016 11:00:00 +0000 http://tbrakelt.be/?p=191011 Het bericht Al over bank, klank & drank verscheen eerst op tbrakelt.be.

]]>
13403921_1553801041588182_8759158625909895782_o

Het bericht Al over bank, klank & drank verscheen eerst op tbrakelt.be.

]]>
Pasar zomert in Louise-Marie http://tbrakelt.be/blog/pasar-zomert-in/ Sun, 21 Aug 2016 11:00:23 +0000 http://tbrakelt.be/?p=189360 Het bericht Pasar zomert in Louise-Marie verscheen eerst op tbrakelt.be.

]]>
pasar1 (1) pasar2 (1)

Het bericht Pasar zomert in Louise-Marie verscheen eerst op tbrakelt.be.

]]>
Pasar zomert in Melden http://tbrakelt.be/blog/pasar-zomert-in-melden/ Sun, 14 Aug 2016 11:00:28 +0000 http://tbrakelt.be/?p=189358 Het bericht Pasar zomert in Melden verscheen eerst op tbrakelt.be.

]]>
pasar1 (1) pasar2 (1)

Het bericht Pasar zomert in Melden verscheen eerst op tbrakelt.be.

]]>
Pasar zomert in Rozebeke http://tbrakelt.be/blog/pasar-zomert-in-rozebeke/ Sun, 07 Aug 2016 11:00:55 +0000 http://tbrakelt.be/?p=189356 Het bericht Pasar zomert in Rozebeke verscheen eerst op tbrakelt.be.

]]>
pasar1 (1) pasar2 (1)

Het bericht Pasar zomert in Rozebeke verscheen eerst op tbrakelt.be.

]]>
Pasar zomert in Gijzenzele http://tbrakelt.be/blog/pasar-zomert-in-gijzenzele/ Sun, 31 Jul 2016 11:00:19 +0000 http://tbrakelt.be/?p=189354 Het bericht Pasar zomert in Gijzenzele verscheen eerst op tbrakelt.be.

]]>
pasar1 (1) pasar2 (1)

Het bericht Pasar zomert in Gijzenzele verscheen eerst op tbrakelt.be.

]]>
Referenties … doen deugd! http://tbrakelt.be/blog/referenties-doen-deugd/ Fri, 29 Jul 2016 20:08:11 +0000 http://tbrakelt.be/?p=193286 Deze komen niet alleen van burgemeesters en schepenen, maar van vele lezers! Graag zet ik me met hetzelfde enthousiasme in in mijn toekomstige job … waarnaar ik naarstig op zoek ben 😉 Waarbij ik een beroep doe op alle lezers om me op de hoogte te brengen van vacatures in de communicatie-sector! Alle begrip voor ...

Het bericht Referenties … doen deugd! verscheen eerst op tbrakelt.be.

]]>
Deze komen niet alleen van burgemeesters en schepenen, maar van vele lezers!

Graag zet ik me met hetzelfde enthousiasme in in mijn toekomstige job … waarnaar ik naarstig op zoek ben 😉

Waarbij ik een beroep doe op alle lezers om me op de hoogte te brengen van vacatures in de communicatie-sector!

Alle begrip voor uw beslissing, die ik ten volle begrijp.
Het is uiteraard wel een jammere zaak want u bracht onze regio op een zeer positieve manier in beeld.

Spijtig, maar helaas zegt men soms. Hoed af en veel respect voor wat je de voorbije jaren voor onze regio hebt gedaan.

Hugo jij verdient de allerbeste baan die er bestaat!!! Heel veel succes op jouw zoektocht ik zoek mee voor jou en hoop dat ik iets verneem de komende weken (dagen).

de X werden meerdere keren door jou zo mooi opgenomen in ’t Brakelt … Het mooiste aan jouw verslaggeving was ook de POSITIVITEIT die we vandaag de dag soms heel ver moeten zoeken in de media :) Een idealist en krachtig journalist als jij vindt gegarandeerd nog de JOB VAN ZIJN DROMEN en daar duimen wij voor !

Respect voor uw beslissing, Hugo. Bedankt voor al het positieve nieuws dat u ons bracht en de steun die u hierdoor gaf aan verenigingen. Maar stilletjes hoop ik toch nog iets van u te horen/lezen.

We zullen je vlotte pen zeker missen maar wensen je het allerbeste !!!

Heel droevig dit te moeten vernemen, fijne verslaggeving met een rijk arsenaal aan kennis der Vlaamse Ardennen. 

Laat ons hopen dat je het niet helemaal opgeeft en toch de Brakelaars en buurgemeenten zo nu en dan iets kan bieden. 

Brakel verliest hier een voorstander van de gemeente met kennis.

Spijtig, ik heb ‘tbrakelt leren kennen in je les facebook en heb zo kunnen genieten van de mooie plekjes in de vlaamse ardennen die ik nog niet kende. Veel succes in de toekomst Hugo en bedankt.

Echt spijtig want je bracht iets dat gezien en gewild was.

Bedankt Hugo voor zoveel mooie, eerlijke, lovende artikels voor iedereen en dit zonder aanziens des persoons!!! Maar voor niets gaat inderdaad de zon op. Als zoveel talent en kwaliteit niet kunnen worden gehonoreerd, dan moet een mens de consequenties onder ogen zien. Als je nu een fractie van jouw tijd nog zal spenderen aan ‘betaalde’ nevenactiviteiten, dan zul je ongetwijfeld ‘rijk’ terugblikken. Van harte een welgemeend succes voor een nieuwe levensperiode!!!
Heel jammer, maar te begrijpen.
Een welgemeende dank voor de vele verslagjes en vele schitterende plaatjes die ik/wij te zien kregen. Dit gaat door velen gemist worden!
Heel veel succes in alles wat je verder onderneemt!

Helaas te laat zal bij velen het clichĂ© : “je weet pas wat je mist, als het er niet meer is” de kop opsteken. Het ga je goed Hugo in wat je ook in de toekomst moge ter hand nemen ! 

Je bent een journalist met kennis van zaken.
De keren dat ik met je kon praten ondervond ik dat. We komen elkaar wel nog tegen.
Als je referenties nodig hebt laat je het maar weten.

Wat jammer, Hugo… ik moet eerlijk zeggen dat ik niet wist dat dit een volledig privĂ©-initiatief was. Ik dacht echt dat dit project door de gemeente opgericht en ondersteund werd… 

Ik wens je alle goeds (de woorden van Franciscus indachtig) en dankjewel voor alles!! Dikke zoen! Xxx
Jammer om het einde van Tbrakelt te moeten vernemen, Hugo. Veel succes bij de zoektocht naar een geschikte job waarbij je je capaciteiten ten volle kan inzetten.

Respect Hugo, en bedankt voor alle professionele en leuke artikels!! Het beste voor U en je gezin. Take care!!!
Echt?! Serieus?! Dat is schrikken! Maar respect voor je zware keuze! En ongelooflijk veel dank voor tgeen je voor velen betekende! En nog zal betekenen! Je bent een man met een heel warm hart! Succes in je toekomst, Hugo en tot binnenkort eens ergens in Brakel!

Heel erg jammer. ’t was leuk voor ons die de werkdagen in Brussel doorbrengen het nieuws over wat zich in Brakel afspeelde te lezen. Begrip voor je beslissing en blijvend RESPECT!

Veel heb ik hier niet aan toe te voegen :-). Er is geen twijfel aan dat je zal gemist worden en dat je graag gezien wordt. En altijd goedgezind, behulpzaam en met de glimlach. Dat siert je! Ik wens je in de toekomst heel veel succes toe!

Bedankt Hugo voor de fijne momenten en voor Brakel bekendheid te geven. Succes bij de verdere ondernemingen in je leven.

Het bericht Referenties … doen deugd! verscheen eerst op tbrakelt.be.

]]>
Zwerfvuilactie in hartje Brakel http://tbrakelt.be/blog/zwerfvuilactie-in-hartje-brakel/ Wed, 27 Jul 2016 12:00:21 +0000 http://tbrakelt.be/?p=191835 Zwerfvuil vindt niemand leuk, en daarom treedt Jeugdhuis Alfa in actie ! Op 29 juli om 14 uur wordt er verzamelen geblazen aan het jeugdhuis om in twee groepen rond het meer van De Rijdtmeersen al het zwerfuil op te ruimen ! Respect voor deze erg propere actie, neemt ook u deel?  

Het bericht Zwerfvuilactie in hartje Brakel verscheen eerst op tbrakelt.be.

]]>
Zwerfvuil vindt niemand leuk, en daarom treedt Jeugdhuis Alfa in actie ! Op 29 juli om 14 uur wordt er verzamelen geblazen aan het jeugdhuis om in twee groepen rond het meer van De Rijdtmeersen al het zwerfuil op te ruimen !

Respect voor deze erg propere actie, neemt ook u deel?

 

13567453_362804773843590_1036908570015843504_n

Het bericht Zwerfvuilactie in hartje Brakel verscheen eerst op tbrakelt.be.

]]>
Goed nieuws … u verdient het niet http://tbrakelt.be/blog/goed-nieuws-verdient/ Wed, 27 Jul 2016 07:34:54 +0000 http://tbrakelt.be/?p=193281 In september zal het 7 jaar geleden zijn dat ik startte met verslaggeving van goed nieuws. Over jubilarissen, sportclubs, verenigingen voor jongeren en iets minder jongeren. Ik schreef over hun feesten, hun processies, hun kampen. U genoot met z’n allen mee van verslagen in woord, beeld en film van verrassende initiatieven in de school van ...

Het bericht Goed nieuws … u verdient het niet verscheen eerst op tbrakelt.be.

]]>
In september zal het 7 jaar geleden zijn dat ik startte met verslaggeving van goed nieuws. Over jubilarissen, sportclubs, verenigingen voor jongeren en iets minder jongeren. Ik schreef over hun feesten, hun processies, hun kampen. U genoot met z’n allen mee van verslagen in woord, beeld en film van verrassende initiatieven in de school van uw oogappel.

Steeds opnieuw was ik een gelukkige bevoorrechte getuige die zich na de activiteit naar huis spoedde om er verslag van uit te brengen. Al werd het eerste verslag de laatste maanden uiteraard onmiddellijk ‘live’ gebracht.

slecht nieuws 

Intussen worden we meer en meer overspoeld door verslaggeving waar we niet vrolijk van worden. De headlines van het televisiejournaal maken ons, net als de krantenkoppen, niet blij.

Het is enkel negatief nieuws dat ons door onze beleidsmakers gegund is. Op enkele hartverwarmende reacties van plaatselijke politici na, gaf en geeft niemand thuis.

make it a better world 

We kunnen de grote wereld niet veranderen. Onze eigen plaatselijke wereld kunnen we wel mooier maken, door een prioriteit te maken van de verspreiding van goed nieuws.

en actie! 

Toon dat ook u meer goed nieuws van bij ons wilt lezen. Deel dit bericht in een mail, copieer de facebook- of twitterstatus. Zo zal u een volgende keer terecht mogen zuchten wanneer er weer te veel negatief nieuws op u afkomt. Omdat u zal geprobeerd hebben het tij te doen keren


 

 

 

 

 

Het bericht Goed nieuws … u verdient het niet verscheen eerst op tbrakelt.be.

]]>
Pasar zomert in Sint-Maria-Lierde http://tbrakelt.be/blog/pasar-zomert-sint-maria-lierde/ Sun, 24 Jul 2016 11:00:15 +0000 http://tbrakelt.be/?p=189352 Het bericht Pasar zomert in Sint-Maria-Lierde verscheen eerst op tbrakelt.be.

]]>
pasar1 (1) pasar2 (1)

Het bericht Pasar zomert in Sint-Maria-Lierde verscheen eerst op tbrakelt.be.

]]>
’t Is toch simpel Hugo … http://tbrakelt.be/blog/t-is-toch-simpel-hugo/ Fri, 22 Jul 2016 19:21:16 +0000 http://tbrakelt.be/?p=193277 Als we nu met z’n allen 1 euro per maand storten per ’t Brakelt-medium dat we volgen! dan ga ik aan ’t rekenen 1.500 Ă  2.000 lezers op de blog 8.500 likes op de facebookpagina 1.100 volgers op instagram 350 volgers op twitter 250 volgers op pinterest 11.700 per maand Daarmee kan ’t Brakelt inderdaad ...

Het bericht ’t Is toch simpel Hugo … verscheen eerst op tbrakelt.be.

]]>
Als we nu met z’n allen 1 euro per maand storten per ’t Brakelt-medium dat we volgen!

dan ga ik aan ’t rekenen

  • 1.500 Ă  2.000 lezers op de blog
  • 8.500 likes op de facebookpagina
  • 1.100 volgers op instagram
  • 350 volgers op twitter
  • 250 volgers op pinterest
11.700 per maand

Daarmee kan ’t Brakelt inderdaad verder … en meer

Goed voorstel (in theorie alvast 😉 )

 

Het bericht ’t Is toch simpel Hugo … verscheen eerst op tbrakelt.be.

]]>