Onverdiende thuisnederlaag voor Olsa Brakel !

Door een mooie reeks overwinningen in 2015 had Olsa zich op een comfortabele zesde plaats genesteld in de rangschikking van onze nationale derde klasse A. Afgelopen zondag stond de wedstrijd tegen het drie plaatsen lager geklasseerde Londerzeel op het programma.

In de eerste speelhelft werd doelman James helemaal niet op de proef gesteld. Wat niet gezegd kon worden van de bezoekende goalie, die onder meer gelukkig weg kwam toen de bal van de lat terug in het spel kwam. Het was de beste kans voor onze jongens maar zeker niet de enige de eerste 45 minuten.

ongeluk

Zoals voor de winterstop wel vaker het geval was, werd Olsa als best voetballende elftal, niet beloond. Integendeel zelfs, Londerzeel pakte op een diefje de drie punten mee naar huis na een uiteraard ongelukkige owngoal van Olsa.

Jammer uiteraard, maar zeker geen kind overboord. Het schip ligt immers al lang in een veilige haven wat betreft het verlengde verblijf in derde klasse …

Gisteren zag u HIER al de U8’s die de spelers begeleidden bij het begin van de wedstrijd. Hierbij volgen nog enkele sfeerfoto’s van en rondom de match :