Bel&Bo Brakel kent razend drukke openingsdag !

In Brakel zijn, op de grootwarenhuizen na, niet veel grote winkels voorradig. Lang werd er, onder de Brakelaars, gespeculeerd over welke winkel er aan ons wielermonument zou verrijzen.  

Dat het een mooie kledijwinkel werd, heeft velen aangenaam verrast. Daarvan getuigde de erg grote opkomst de eerste dag.

Samantha Demeuldre

Op een tiental minuten sta ik, vanuit Zarlardinge in Brakel“, begint gerante Samantha. “Voor de openingsdag mogen we rekenen op de hulp van 10 collega’s. Later zal de winkel door vier verkoopsters gerund worden.”

Het objectief van Bel&Bo is over een jaar of vijf de honderdste winkel te openen. De mooie vestiging in Brakel is de 90ste. In de winkel kan het hele gezin in het nieuw gestopt worden. Daarbij wordt het cliënteel vriendelijk bijgestaan door de collega’s.”

Is uw maatje er niet meer ? Geen probleem, binnen de twee dagen is het tòch beschikbaar in de winkel of wordt het thuis afgeleverd“, waarmee Samantha nog een andere troef van Bel&Bo in the picture zet.

Overtuig u, net als ik, zelf en neem eens een kijkje. De kans is groot dat u ook met enkele kledingstukken en een brede glimlach naar buiten loopt 😉