Ideale nieuwbouwwoningen te koop in hartje Brakel !

Het zal u de afgelopen tijd ongetwijfeld opgevallen zijn dat er nieuwe woningen gebouwd werden in de Brusselsestraat, aan de overkant van het nieuwe fitnesscentrum On Line Fitness. 

Het afgelopen weekend waren er kijkdagen. ‘t Brakelt ging graag een kijkje nemen en kreeg er de grote rondleiding, inclusief vakkundige uitleg.

146 vierkante meter

Op de site van ABIP IMMO, die u hier vindt, treft u uiteraard alle details aan. Wat mij betreft, bieden deze woningen alle comfort aan dat iemand zich wensen kan. Op het gelijkvloers een erg ruime garage, waarin plaats is voor veel meer dan een wagen. En waar ook nog een mooie extra ruimte is voor bijvoorbeeld een bureau.

Op de eerste verdieping is er dan een heel grote living, met terras en grote gerieflijke keuken. En daarbij ook nog eens een afzonderlijk toilet.

Drie slaapkamers, een badkamer met bad, douche en een tweede toilet maken het geheel perfect af. Zodat ik haast de ruime geïsoleerde zolder vergat …

Voor de prijs moet je ‘t ook al niet laten. Maar daarvoor verwijs ik graag naar de hierboven vermelde site. Graag geef ik u via onderstaande foto’s al een idee van de woning. Bij ABIP IMMO staat Isabel ter beschikking voor eender welke bijkomende vraag !