‘t Is lekker bij artisanale bakker Thijs in de Stationsstraat

Ken jij een bakker die :

  • het brood met de naam Slank verkoopt, een brood waarvan je effectief afslankt ?
  • een tarwenglutenvrij brood verkoopt, het Brakels Spelt ?

Ik intussen wel, en daar ben ik ook heel erg blij mee. Het was voor mij immers vele jaren geleden dat ik nog eens écht lekker brood kon eten zonder er ziek van te worden. Bakker Thijs gaat me dan ook nog veel zien !

artisanaal bakker

Al sinds 82, zowat 33 jaar intussen, is Thijs artisanaal bakker. Een feit waarop hij terecht trots mag zijn. En dat hij ook in de praktijk toont aan iedereen die de bakkerij betreedt. De werktafel en oven staat immers, voor iedereen zichtbaar, achter de togen waarin de lekkere koopwaar staan uitgesteld.

specialiteit

De specialiteit van onze artisanale bakker zijn de vele originele broden die u elders niet vindt. In onderstaande foto’s vindt u alvast een overzicht van de water-in-de-mond veroorzakende originele broodnamen. Aan u om ze uit te proberen.

elke dag geopend in het begin (of het einde) van de Stationsstraat, van 7 tot 19 uur 😉