Webshop ‘Groeten uit de Vlaamse Ardennen’ online

 

Sinds 7 oktober is de Vlaamse Ardennen een unieke webshop rijker. Op www.groetenuitdevlaamseardennen.be kan je terecht voor geschenkmanden met al het lekkers dat de Vlaamse Ardennen te bieden heeft. Maar “Groeten uit de Vlaamse Ardennen” heeft veel meer in zijn mars.

Vijftien jaar geleden belandde Jozefien Surmont in Steenhuize-Wijnhuize, sinds vijf jaar woont ze met haar man en twee kinderen in Zottegem. “Middenin het groen van de Vlaamse Ardennen, een fascinerende streek die ook heel veel lekkers te bieden heeft. Ik speelde al een hele tijd met het idee om de schoonheid en de ‘smakelijkheid’ van de Vlaamse Ardennen samen te brengen, met onze webshop als resultaat”, opent Surmont.

om van te watertanden

Op www.groetenuitdevlaamseardennen.be kan je kiezen uit 36 geschenkmanden vanaf de heel toegankelijke basisprijs van 24 euro. Er zijn wijn-, bier-, aperitief-, digestief-, mix- en evengoed ook geschenkmanden met niet-alcoholische inhoud. “Omdat we veel meer willen zijn dan een gewone webshop, geven we bij al onze geschenkmanden een gedetailleerde inhoud van de producten die er in zitten en op onze site vind je veel informatie over de producenten waarmee we samenwerken. Voor ons is het heel belangrijk dat de producten die we verkopen, effectief in de Vlaamse Ardennen geproduceerd worden. De producenten zijn in ieder geval heel blij met ons initiatief”, vertelt Jozefien die met www.groetenuitdevlaamseardennen.be op bedrijven en particulieren mikt.

internationaal

Ook mensen uit onze buurlanden vormen een bijzondere doelgroep, vandaar dat we op korte termijn Franstalige en Duitstalige versies van onze webshop zullen uitbouwen”, klinkt het gemotiveerd. Geschenkmanden bestellen en betalen gebeurt online waarna de manden zorgvuldig worden ingepakt voor een schadevrije verzending van de goederen.

Vanaf zestig euro is de verzending over heel België gratis, klanten uit de Vlaamse Ardennen betalen sowieso nooit verzendingskosten. “Nog een manier om aan te tonen dat we toch wel een boontje hebben voor de Vlaamse Ardennen”, knipoogt Jozefien Surmont.

Dat “Groeten uit de Vlaamse Ardennen” meer wil zijn dan een pure webshop blijkt uit de toeristische info die op de site te vinden is. “Op de weetjespagina van onze website en op onze Facebookpagina brengen we zo veel mogelijk nieuws uit de Vlaamse Ardennen en tips om deze prachtige streek te bezoeken”, besluit Jozefien Surmont.

contactinfo

www.groetenuitdevlaamseardennen.be

’t Brakelt had, in het begin van de week, een erg aangenaam gesprek met Jozefien. Waaruit overduidelijk bleek dat dit initiatief en zijn initiatiefneemster zot zijn van onze Vlaamse Ardennen. Wat dan weer erg herkenbaar is voor ’t Brakelt 😉