Werk gezocht …

Ik troost me alvast met de gedachte dat ik niet de enige ben 😉

Begin maart zal het vier jaar geleden zijn dat ik ’t Brakelt opstartte. Intussen zijn we 8.200 artikels verder. In de zomer van vorig jaar besloot ik het gebied waarover ik verslag uitbreng uit te breiden. Tot dan had ik me voornamelijk toegelegd op het positieve Brakelse nieuws. In die drie jaren, en het anderhalve eraan voorafgaande jaar als wegcorrespondent voor ’t Nieuwsblad, leerde ik veel Brakelse mensen én het Brakelse leven kennen.

de Vlaamse Ardennen

Omdat het mij niet lukte me in Brakel alleen van een inkomen uit ’t Brakelt te verzekeren, nam ik graag de beslissing voortaan ook verslag uit te brengen van de vier gemeenten en steden die aan Brakel grenzen. Sindsdien versla ik met veel verwondering en interesse ook het positieve nieuws uit Zwalm, Lierde, Horebeke, Maarkedal, Geraardsbergen, Zottegem, Oudenaarde én Ronse.

overal contacten

Het was zeker niet altijd evident, maar intussen sta ik, net als de collega’s van de kranten en reclamebladeren op de perslijst bij de vermelde gemeenten en steden. En breng ik dagelijks het positieve nieuws uit het grootste stuk van onze geliefde Vlaamse Ardennen.

netwerk

Met 5.000 vrienden (het maximum) op mijn persoonlijk profiel, 6.755 likes op mijn facebookpagina, een veel bezochte blog, een instagram-account met 842 volgers, een alsmaar aan populariteit winnende youtube-pagina bewijs ik dat positieve nieuwsverslaggeving op sociale media aanslaat.

Ook probeer ik hierover les te geven, om mijn ervaringen te delen met individuen of ondernemers die er zeker baat bij kunnen hebben.

Jammer genoeg lukt het me niet om (voldoende) inkomen te genereren uit mijn bezigheden om mijn gezin te onderhouden. Reden waarom ik met dit bericht een oproep doe aan mijn uitgebreid (sociaal) netwerk om me aan werk te helpen. Daarbij schrik ik er niet voor terug om mijn handen uit de mouwen te steken. “Omdat wie wil werken, ook kan werken !

U leest er uiteraard meer over, over mijn zoektocht naar werk. Ik zal uiteraard niet nalaten u te bedanken, desgewenst met naam, tijdens mijn positieve verslaggeving over mijn zoektocht naar werk.

Schermafbeelding 2016-01-22 om 13.57.41